Hoe kan ik meedoen?

Zwaaien is een powergebaar! Het betekent: contact, glimlachen, de ander zien, elkaar oppeppen en heel veel meer. Nu vanwege corona,mensen noodgedwongen veel thuis zitten en sommige mensen zich zelfs een beetje alleen voelen, is zwaaien belangrijker dan ooit!

Zwaai je mee?

Meedoen is heel makkelijk! Het begint er mee dat jij zelf vaker en bewuster gaat zwaaien naar de mensen in jouw buurt. Wedden dat jij er plezier in krijgt en dat door jouw gezwaai veel mensen zullen glimlachen!

Zelf een Zwaaisteen® plaatsen - met een 'Portie Goedendag!"

Wil jij zelf een Zwaaisteen of weet jij juist iemand die je een glimlach, gezelligheid en (zwaai)contact gunt?

Bestel een 'Portie Goedendag' een betekenisvol cadeau voor jezelf of een ander! Met een échte Zwaaisteen, flyers en meer. (Vanaf oktober in de webshop.)

Speciaal voor welzijnsinstellingen heb ik een praktische Toolkit samengesteld waarmee zij een licentie ontvangen om aan de slag te kunnen met de Zwaaisteen in jouw buurt, dorp of stad.

Lees jij bovenstaande tekst en ben jij sociaal werker? Lees hier verder over de mogelijkheden om aan de slag te gaan met de Zwaaisteen.

Het concept Zwaaisteen is auteursrechtelijk beschermd en staat geregisterd in het merkregister van de Benelux. Namaken of vervalsen is niet toegestaan.
De Zwaaisteen levert mij stof tot praten op met de mensen die ik buiten tegenkom.

Zwaaisteenhouder Sathina, 57 jaar