Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

ALGEMENEVOORWAARDEN Zwaaisteen® 

Op de Zwaaisteen® is handelsnaamrecht, auteursrecht en merkrecht van toepassing.

Zwaaisteen® is een getest en doorontwikkeld initiatief voor de Benelux.

Het is niet toegestaan om het concept Zwaaisteen® te kopiëren, na te maken of te vervalsen. Met het 'concept' Zwaaisteen wordt alles bedoeld waarbij het plaatsen van markeringen op de stoep tot doel heeft om zwaaien/ groeten op te roepen ofwel te stimuleren.

 

Gebruik Zwaaisteen®

Zwaaisteen® kan enkel genoemd worden wanneer het recht doet aan het verkregen merkrecht. Onderstaand is hierbij van belang.

  • Zwaaistenen zijn outdoor stickers of stoeptegels met een zwaaihand die uitnodigen tot zwaaien. Ze zijn afkomstig van Zwaaisteen®.
  • Een Zwaaisteen®  brengt een glimlach, gezelligheid en contact.
  • Zwaaistenen zijn er voor iedereen. Niet voor één bepaalde doelgroep.

Het is niet toegestaan om de naam Zwaaisteen® te gebruiken in een andere context dan hierboven genoemd. Wanneer dit gebeurt is er sprake van afbreuk van het merkrecht.

Teksten & beeldmateriaal 

Teksten van de website en social media mogen enkel gebruikt worden om Zwaaisteen® te promoten binnen de hierboven gestelde kaders.

Foto's van de website of social media mogen in verband met de privacywetgeving niet zonder toestemming worden gebruikt. Stuur altijd eerst een bericht naar info@zwaaisteen.nl.

Het is niet toegestaan om de naam Zwaaisteen® te gebruiken bij beeldmateriaal dat een onjuist weergeeft wat een Zwaaisteen® is. Wanneer dit gebeurt is er  juridisch sprake van verwarring ten opzichte van het merkrecht.

Tot slot

Ik ben blij om te melden dat heel veel wel kan! Samen met jou wil ik gaan voor een zwaaiend Nederland. Dat wil ik goed doen. Met een betekenisvol en duurzaam initiatief. Daarom zijn deze afspraken nodig zodat er een herkenbaar initiatief ontstaat. Want dan pas gaat het werken!

 

Update oktober 2020